Förmedling


Bilförmedling Västra Götaland & Halland

Vi förmedlar din bil på orter som Göteborg med omnejd i Västra Götaland och Varberg med omnejd i Halland.

Att sälja en bil är tidskrävande och kan kanske kännas obehagligt för den som inte är van. Det är många detaljer som måste bli rätt vid försäljningen och handlar det om ett värdefullt fordon kan köparen vilja få bilen på avbetalningen. Det är förstås mycket enklare om affären då kan skötas via en kunnig bilförmedlare som både vet hur man förhandlar fram ett bra pris och som dessutom kan erbjuda olika finansieringsalternativ.

Vår kunskap och vårt stora engagemang gör att du med trygghet kan lämna din bil hos oss till försäljning. Vi ser till att du får en smidig försäljning.

DSC_0268 (Large)

Bilförmedling med högsta kvalitet

För oss är det självklart att våra försäljningsuppdrag håller samma höga kvalitet som vårt övriga sortiment. Efter en noggrann genomgång av bilens skick, utrustning, handlingar och dess maskinella standard kan vi erbjuda en plats i vårt lager av fordon. Objektet kommer att behandlas samt visas upp för intresserade spekulanter.

Vi genomför alltid personliga visningar så att potentiella köpare verkligen får chansen att titta ordentligt på bilen och provköra den, självklart under vår uppsikt. Tack vare våra stora kunskaper om olika bilmärken och modeller kan svara på alla typer av frågor som kan tänkas uppstå så att köparen får fullständig information om fordonet.

Då bilförmedling är vår huvudverksamhet så tar vi oss tid att se till att kunden verkligen får rätt bil och bemödar oss för att visa ditt fordon från sin bästa sida.

Innan vi lägger ut bilen i vårt register så ser vi till att den blir grundligt rengjord och att snygga foton tas så att spekulanterna kan se redan hemma vid datorn eller på telefonen hur bilen ser ut. De som väl kommer ut och tittar på din bil vet alltså vad de får och är redan genuint intresserade då de har fått en tydlig presentation av din bils utseende och utrustning. Det borgar för en framgångsrik bilförmedling!

DSC_0145 (Large)

Vi gör förmedlingen enkel

Genom att vi tar över alla steg i processen – från professionell biltvätt, fotografering och presentation till bokning av visningar och provkörningar samt själva försäljningen så sparar du själv mycket tid och energi. Du slipper dessutom att hantera prutande köpare. Vi vet vad bilen är värd och ser till att du får skäligt betalt för den.

Priset för förmedlingen kommer vi överens om på förhand. Beroende på vilken typ av fordon det gäller kan vi antingen sätta ett fast pris eller en procentsumma av bilens försäljningspris.

DSC_0297 (Large)

Kontakta oss för mer information

Hör av dig till oss för att få mer information om hur vi på bästa sätta kan hjälpa dig med din bilförmedling i Halland & Västra Götaland. Du når oss antingen på mail info@auto-trend.se eller telefon 0340-500 740.